-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Rugzak Koala Pluche

31.90

Elk kind houdt van koala’s. Met deze schattige koala-rugzak kan uw baby naar school met een tas met de afbeelding van zijn lievelingsdier. Hij zal graag zijn spullen dragen in deze zachte, praktische en comfortabele tas.

De tas heeft de vorm van een koalabeer, waardoor hij er uniek en leuk uitziet. De bodem van de tas is verstevigd voor extra bescherming en steun. De schouderbanden zijn verstelbaar en gewatteerd voor extra comfort en steun.

Op voorraad

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>24x26cm

Zachtheid en comfort

Deze pluche koala-rugzak is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud. Met zijn twee schattige grote oren en zijn superzachte vacht, zal hij uw baby overal vergezellen en hem altijd zachtheid en comfort brengen.
De koala pluche rugzak is een zeer schattig en origineel product. Hij is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, met heldere en vrolijke kleuren die een vleugje kleur toevoegen aan uw look.

Kinderrugzak Schoolrugzak
Kinderrugzak Rugzak

Een leuk accessoire

De Koala Pluche Rugzak is een schattig en praktisch accessoire voor kinderen. Hij is ontworpen met een zacht en pluizig koalapluche dat deze rugzak een leuk en vriendelijk tintje geeft.
Dankzij het perfecte formaat en het ergonomische ontwerp kunnen kinderen hem de hele dag comfortabel dragen. De rugzak heeft een groot hoofdvak waarin boeken, schriften, kleding en meer kunnen worden opgeborgen.
Hij heeft ook verstelbare en gevoerde schouderbanden voor maximaal comfort en steun voor uw kind.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Capaciteit

< 20 liter

Matériau

Coton

Kleur