-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Super Mario bedrukte schoolrugzak

39.90

Een leuke rode schoolrugzak met Super Mario-opdruk voor alle kinderen die van dit lieve ventje houden. Koop hem voor uw jongen of meisje! Hij of zij zal het elke dag met plezier dragen op school. Al zijn spulletjes passen er gemakkelijk in.

Het ontwerp is zeer kleurrijk en vol leven, met motieven die de legendarische held uit de Super Mario-serie voorstellen. Deze schoolrugzak is een geweldige keuze voor leerlingen die hun stijl en liefde voor de franchise willen tonen.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>34x27x10cm

Een praktische rugzak

Uw kleine zal zijn boeken en schriften in het hoofdvak van deze Super Mario-rugzak stoppen. Andere spullen kan hij kwijt in het voorvak en zijn waterfles in de twee zijvakken. De Super Mario bedrukte schoolrugzak is een uniek en origineel product. Hij is perfect voor fans van de beroemde videogameserie die zich willen onderscheiden. Gemaakt van polyester is deze rugzak zeer sterk en duurzaam.
19892-dc8bc9.jpeg
19892-914c15.jpeg

Uniek en kleurrijk ontwerp

De Super Mario bedrukte schoolrugzak is een ideaal accessoire voor kinderen die dol zijn op hun favoriete videogamehelden. Met zijn unieke en kleurrijke ontwerp zal deze rugzak zelfs de grootste Mario-fans bekoren. Hij is gemaakt van duurzaam polyester, is zeer sterk en kan alle boeken en schoolspullen bevatten die uw kind nodig heeft. De rugzak heeft een voorvak met rits voor het opbergen van kleine spullen, evenals een ruim hoofdvak en een extra binnenvak voor een waterfles of andere spullen. De rugzak heeft ook verstelbare gewatteerde schouderbanden en een handvat aan de bovenkant voor gemakkelijk dragen.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Kleur

Type de fermeture

Éclair

Capaciteit

< 20 liter

Matériau

Nylon/Polyester