-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Waterdichte motortas op rol

104.90

Ontdek deze waterdichte Rolltop motortas, speciaal ontworpen voor motorreizen. De Rolltop-sluiting heeft het voordeel dat u uw tas naar wens kunt vormen en helpt hem waterdicht te maken. De PCV is een sterk materiaal dat uw tas verstevigt om hem resistent te maken.

Het hoofdvak van de tas is ruim en biedt plaats aan al uw persoonlijke bezittingen en andere benodigdheden. De buitenvakken zijn ontworpen voor kleine voorwerpen zoals sleutels, kaarten of gereedschap.

Dit model is verkrijgbaar in vier kleuren.

Onze garanties :

  • Levering met tracking in Nederland, België, Zwitserland.
  • Klantenservice 7 dagen per week beschikbaar
  • 14 dagen geld terug garantie
100% veilige betaling

Grootte van de rugzak

>40x20x15 cm

Reizen zoals u wilt

Op zoek naar een stijlvolle en praktische motortas? Zoek niet verder dan de waterdichte motortas Rolltop! Deze stijlvolle tas is gemaakt van duurzaam waterdicht materiaal, dus perfect voor uw volgende trip. De Rolltop waterdichte motortas is een onmisbaar accessoire voor motorrijders die voorbereid willen zijn op alle weersomstandigheden. Gemaakt van duurzaam, slijtvast nylon, biedt deze tas volledige bescherming tegen water en stof.

Een robuuste en praktische tas

De Rolltop Waterproof Motorcycle Bag is een sterke en praktische tas die optimale bescherming biedt tegen de elementen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, voorzien van een rolsluiting en een waterdichte polyurethaan voering, zodat uw spullen droog en beschermd blijven tegen de elementen. De bodem van de tas is verstevigd voor stevigheid en de verstelbare, gevoerde schouderriem biedt extra comfort. Bovendien heeft de tas externe zakken voor het opbergen van uw kleine spullen en D-buckles voor het bevestigen van uw helm of andere accessoires. Deze waterdichte Rolltop motortas is dus perfect voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame draagoplossing voor zijn motorritten.

Veelgestelde vragen

Hier zijn onze levertijden (gemiddeld):

Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur, daarna wordt uw bestelling, afhankelijk van de beschikbaarheid, binnen 72 uur verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen.

U ontvangt e-mails om u te laten weten waar uw pakket is, zodat u het met een gerust hart kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze rugzakken wordt voortdurend gecontroleerd door onze professionele partnerwerkplaats om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We hebben slechts enkele uren om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste afleveradres door. Een verkeerd afleveradres kan ertoe leiden dat de levering op een andere dan de gewenste locatie plaatsvindt of wordt verhinderd. Wij zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk.

De status ‘Voltooid’ betekent dat uw pakket al alle interne procedures heeft doorlopen en al bij de vervoerder is. Dit betekent dat uw pakket onderweg is om zo snel mogelijk bij u te worden afgeleverd !

Soms duurt het een paar dagen voordat de tracking wordt bijgewerkt, maar maak je geen zorgen. Uw pakket is zo snel mogelijk onderweg voor levering !

Helaas werkt onze klantenservice momenteel alleen via e-mail.

In geval van weigering van het pakket, indien de vervoerder het pakket niet kan terugsturen of indien u de terugzending van het pakket niet kunt bewijzen: er worden kosten ingehouden op uw terugbetaling.

We verzenden voornamelijk vanuit China.

Onze levertijden zijn meestal 8 werkdagen, maar maximaal 15 werkdagen. Als u uw pakket niet binnen de gestelde termijn ontvangt, neem dan contact met ons op zodat wij eventueel zonder extra kosten een nieuw pakket kunnen versturen of u compensatiemogelijkheden voor de vertraging kunnen aanbieden. Uw pakket wordt geacht te zijn geleverd als er binnen 45 dagen na uw bestelling geen contact met ons is opgenomen. Restituties zijn dan niet meer mogelijk.

Extra informatie

Capaciteit

20-35 liter

Matériau

PVC